Цитати про море


Всім привіт!

Сьогоднішня добірка порадує тих, хто дуже любить море. Тут ви знайдете гарні цитати про море великих людей, які допоможуть вам висловити свої почуття і поділитися ними з друзями.


Цитати про море

Якщо придивитися уважніше, видно, що море синє кожен день по-різному. Марія Парр
Тільки людині, глибоко байдужій до природи, море може здатися одноманітним. Жюль Верн
Коли я дивлюся на море, мені здається, що його хвилі несуть мою печаль. Ельчин Сафарлі "Рецепти щастя"
У моря іноді хороший характер, іноді поганий, і неможливо зрозуміти, чому. Адже ми бачимо тільки поверхню води. Але якщо любиш море, це не має значення. Тоді приймаєш і погане і хороше. Туве Янссон "Мумі-тато і море"
Людина в морі ніколи не буває самотньою. Ернест Хемінгуей "Старий і море"
На морі нічого не можна знати наперед - ні-чо-го! Агата Крісті
Живучи у моря, люди стають мудрими. Вони не замкнені в горах і не прив'язані до одноманітної рівнини. У моря є простір для очей. Напевно, це допомагає людям вільно мислити. Анніка Тор "Глибина моря"
Море, воно змиває все погане, що встигло налипнути на суші. Солона вода спочатку роздирає, потім лікує рани. Хвилі гойдають тебе, немов материнська рука - колиска, і шепочуть ... Шепочуть ... Олена Гордєєва
Любов до моря і з роками не проходить. Про нього я буду думати завжди, і воно завжди мене буде радувати, це любов без розчарувань ... Наталя Андреєва "Райський куточок для смерті"
Море ніколи не старіє. Марк Леві "Викрадач Тіней"
Ті, хто починає новий день із зустрічі з морем, не можуть бути злими або нещасними. І яке це море - літнє чи зимове, - не має значення. Коли бачиш, як прокидається сонце, як м'яко потягується вода, мружачись від перших променів, розумієш, що абсолютно неважливо, на чому спати, що у тебе є і куди потрібно поспішати після того, як прокинешся. Головне - дочекатися ранку, щоб відкрити очі і обійняти поглядом море. Ельчин Сафарлі "Якби ти знав ..."
Море - це втілена чуттєвість. Море вміє пристрасно любити і ненавидіти, вміє сміятися і плакати. Море відкидає будь-які спроби пов'язати його закляттями, скидає будь-які окови. Скільки б ти про нього не розповідав, завжди знайдеться щось, про що ти і помислити не міг ... Крістофер Паоліні "Ерагон"
Спокійне море не кожному по плечу. Одні сприймають штиль як внутрішній спокій, інші - як застій. Даніель Глаттауер "Всі сім хвиль"
Коли довго дивишся на море, починаєш нудьгувати за людьми, а коли довго дивишся на людей - за морем. Харукі Муракамі "Слухай пісню вітру"
Якщо море тебе засмучує, ти безнадійний. Федеріко Гарсіа Лорка
Море - це вічний рух і любов, вічне життя. Жюль Верн "Двадцять тисяч льє під водою"

Вам також можуть сподобатись:

1 коммент.:

Komarensky сказав...

Ніби на морі побував.

Дописати коментар